De eerste maand…

Hallo allemaal,

Zo… de kop is eraf!! Ondertussen zijn wij alweer ruim een maand in Oostenrijk. Een maand waarin ons leven behoorlijk op de kop stond. Veel nieuwe indrukken opgedaan, contracten getekend, de opstart gemaakt, mensen leren kennen. Dit alles ging gepaard met zowel diepte- als hoogtepunten. Zo begon ons nieuwe avontuur na 4 uren rijden met het bellen van de anwb (ja, dat kon nog in december!) met de melding dat we midden in de nacht stil stonden op de snelweg richting Oostenrijk en weggesleept moesten worden. Een spannende aflevering voor ‘ik vertrek’ was totaal geen moeite geweest.

Afgelopen maand zijn we al druk aan de klus geweest (met hulp van familie, bedankt!) en hebben we onze eerste gasten mogen ontvangen. Wij willen de gasten bedanken voor hun gezelligheid en de ervaringen die ze met ons hebben gedeeld. Zo hebben ze diverse leuke ervaringen opgedaan in de omgeving en hebben ze ons de mogelijkheid gegeven om te experimenteren met het ontbijt en de mogelijkheid tot het aanbieden van een driegangendiner. Tevens hebben wij hier de eerste feestjes meegemaakt… Deze waren erg gezellig! Daarmee is ons huislied ‘Jägermeister’ ook ingeleid!

Zelf hebben wij met onze gasten ook weer een stukje van de prachtige natuur om ons heen kunnen ontdekken. Zo onder andere een tocht naar de top van de Zirbitzkogel, waarbij iedereen het gevoel had op expeditie te zijn.

 

Hierbij een aantal foto’s voor een impressie van de afgelopen periode. Wees van harte welkom om de omgeving hier zelf te komen ontdekken en te ervaren!!

Nog 1,5 week

Lieve allemaal,

Het is zover! Onze trouwdag is voorbij (we hebben een fantastische dag gehad!!!) en we hebben geen excuses meer om ons nu vol te richten op onze nieuwe avontuur!

We zijn begonnen met de promotie van Guter Gams! De website vordert gestaag en vandaag hebben we een facebook-account en instagram aangemaakt. Op google is het gelukt om ons adres kloppend te maken en kun je zowaar onze website en ons telefoonnummer vinden. Dit weekend gaan we hopelijk online op booking.com en begint het echt serious business te worden! Belangrijk punt is nu ook het klaar maken van de website in het Duits.

Nog 1,5 week werken in Nederland en dan gaan we echt richting Pack, Oostenrijk! Dan wordt het drie weken flink klussen en hopen dat we op tijd klaar zijn voor de eerste gasten die met kerst en oud&nieuw komen. We gaan er voor dat we deze gasten een onvergetelijk vakantie kunnen aanbieden!

Op naar ons nieuwe avontuur! Wij hebben er zin in!

Lieve groet,

Eric & Uti

 

Ps. Neem ook eens een kijkje op Guter Gams en deel onze ervaringen:)!

Eric&Uti(61)

8 November

Nog een maandje en dan vertrekken wij richting Oostenrijk. Al onze focus is de laatste maanden alleen niet op Oostenrijk gevestigd, maar op 8 november. Aankomende donderdag is onze grote dag, dan gaan wij elkaar het ja-woord geven. Na afloop geven wij zowel een trouw- als afscheidsfeest en komt Oostenrijk nu echt heel dichtbij. Nagenieten op ons favoriete stek, het Dwingelderveld, en daarna full focusd op naar Oostenrijk. Dan wordt het tijd aandacht te besteden aan de website en gaan we online op booking.com. De eerste gasten hebben zich al aangemeld om onze b&b te testen met oud en nieuw. Wij hebben er zin in!!