De eerste maand…

Hallo allemaal,

Zo… de kop is eraf!! Ondertussen zijn wij alweer ruim een maand in Oostenrijk. Een maand waarin ons leven behoorlijk op de kop stond. Veel nieuwe indrukken opgedaan, contracten getekend, de opstart gemaakt, mensen leren kennen. Dit alles ging gepaard met zowel diepte- als hoogtepunten. Zo begon ons nieuwe avontuur na 4 uren rijden met het bellen van de anwb (ja, dat kon nog in december!) met de melding dat we midden in de nacht stil stonden op de snelweg richting Oostenrijk en weggesleept moesten worden. Een spannende aflevering voor ‘ik vertrek’ was totaal geen moeite geweest.

Afgelopen maand zijn we al druk aan de klus geweest (met hulp van familie, bedankt!) en hebben we onze eerste gasten mogen ontvangen. Wij willen de gasten bedanken voor hun gezelligheid en de ervaringen die ze met ons hebben gedeeld. Zo hebben ze diverse leuke ervaringen opgedaan in de omgeving en hebben ze ons de mogelijkheid gegeven om te experimenteren met het ontbijt en de mogelijkheid tot het aanbieden van een driegangendiner. Tevens hebben wij hier de eerste feestjes meegemaakt… Deze waren erg gezellig! Daarmee is ons huislied ‘Jägermeister’ ook ingeleid!

Zelf hebben wij met onze gasten ook weer een stukje van de prachtige natuur om ons heen kunnen ontdekken. Zo onder andere een tocht naar de top van de Zirbitzkogel, waarbij iedereen het gevoel had op expeditie te zijn.

 

Hierbij een aantal foto’s voor een impressie van de afgelopen periode. Wees van harte welkom om de omgeving hier zelf te komen ontdekken en te ervaren!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s