8 November

Nog een maandje en dan vertrekken wij richting Oostenrijk. Al onze focus is de laatste maanden alleen niet op Oostenrijk gevestigd, maar op 8 november. Aankomende donderdag is onze grote dag, dan gaan wij elkaar het ja-woord geven. Na afloop geven wij zowel een trouw- als afscheidsfeest en komt Oostenrijk nu echt heel dichtbij. Nagenieten op ons favoriete stek, het Dwingelderveld, en daarna full focusd op naar Oostenrijk. Dan wordt het tijd aandacht te besteden aan de website en gaan we online op booking.com. De eerste gasten hebben zich al aangemeld om onze b&b te testen met oud en nieuw. Wij hebben er zin in!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s